Vervuld: vacatures algemeen medewerker (Waalwijk – 30u/Arnhem – 22,5u)

join.jpg

Da Vinci Kliniek (www.davincikliniek.nl), met vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Geldrop, Hoogeveen, Rotterdam en Waalwijk is dringend op zoek naar:

Algemeen medewerkers voor Waalwijk (30u per week) en Arnhem (22,5u per week)

Da Vinci Kliniek is een focuskliniek voor wondgenezing en hyperbare geneeskunde. Voor onze vestigingen Waalwijk en Arnhem zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende collega voor het hyperbare team. Je maakt ook deel uit van een spoeddiensten-team, waardoor je enkele malen per jaar weekenddienst hebt.

De functie
Als algemeen medewerker begeleid je patiënten vanaf verwijzing tot ontslag en vind je het belangrijk om persoonlijk contact met de patiënten op te bouwen. Je geeft voorlichting aan patiënten en betrokkenen. Daarnaast verricht je, indien nodig, verzorgende handelingen. Dit houdt in dat er ook werkzaamheden worden verricht in de drukkamer. Naast verzorgende en begeleidende taken ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de patiënten die zich in de drukkamer bevinden.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde opleiding verzorgende niveau 3 en vindt voldoening in het verder ontwikkelen van jouw kennis en kunde. Tevens kun je een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen en ben je ingeënt tegen Hep.B. Je bent deskundig, flexibel en integer. Je bezit communicatieve en sociale vaardigheden. Patiëntgericht, zelfstandig en initiatiefrijk zijn eigenschappen die bij jou passen.

Voor het kunnen uitvoeren van werkzaamheden in de drukkamer dien je met goed gevolg een duik-medische keuring te doorlopen. Dit is voorwaarde voor aanstelling. De keuring zal door ons worden ingepland.

Zie jij jezelf  terug in deze functie? Dan zien wij je sollicitatie graag voor  1 juni a.s. tegemoet.

Arbeidsvoorwaarden.

Deze vacature betreft een functie voor resp. circa 22,5-30 uur per week met in eerste instantie een tijdelijke aanstelling. Salaris volgens CAO ZKN (FWG 35).

Meer informatie of sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met:

de heer G. van den Corput (di/wo/do) op telefoonnummer 0416 – 347500 voor de vestiging Waalwijk

mevrouw Y. Koster (ma/di/wo/vrij) op telefoonnummer 026 – 3559150 voor de vestiging Arnhem

Interesse?

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar: hr@davincikliniek.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 5 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.