Vacature Verpleegkundigen locatie Amersfoort, Arnhem en Waalwijk

Da Vinci Kliniek, met vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Geldrop, Hoogeveen, Rotterdam en Waalwijk is dringend op zoek naar

Verpleegkundige min. niveau 4

(Amersfoort, Arnhem en Waalwijk, affiniteit met wondzorg)

Da Vinci Kliniek is een focuskliniek voor wondgenezing en hyperbare geneeskunde. Voor onze vestigingen Arnhem, Waalwijk en Amersfoort zijn wij op zoek naar enthousiaste en ondernemende verpleegkundigen, bij voorkeur met enkele jaren relevante werkervaring.  Op onze locatie in Arnhem hebben we werkdagen van 10 uur. De locaties Amersfoort en Waalwijk hebben werkdagen van 7,5 uur. Je maakt ook deel uit van een spoeddiensten-team, waardoor je enkele malen per jaar weekenddienst hebt.

De functie
Als verpleegkundige fungeer je als spin in het web voor iedereen die betrokken is bij de zorg en begeleiding van onze patiënten. Daarnaast bedien je de apparatuur van de drukkamer en verricht je werkzaamheden in de drukkamer. Je neemt actief deel aan het werkoverleg met collega’s en voert intake- en controle gesprekken met patiënten.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde opleiding minimaal verpleegkundige niveau 4, geldige BIG-registratie en je haalt voldoening uit het verder ontwikkelen van jouw kennis en vaardigheden. Je bent deskundig, flexibel en integer. Je beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden. Patiëntgericht, zelfstandig en initiatiefrijk zijn eigenschappen die bij jou passen.

Voor het kunnen uitvoeren van werkzaamheden in de drukkamer dien je met goed gevolg een duik-medische keuring te hebben doorlopen. Dit is voorwaarde voor aanstelling. De keuring zal door ons worden ingepland.

Ben jij die gedreven professional die wil werken in een innovatief concept met vernieuwende behandelmethodes en een “can do” mentaliteit heeft? Reageer dan op deze vacature.

Arbeidsvoorwaarden
Deze vacature betreft een functie in Arnhem voor 20 uur per week, in Amersfoort 22,5 uur per week en in Waalwijk 30 uur per week. In eerste instantie met een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot verlenging. Salaris volgens CAO ZKN schaal 45.

Meer informatie of sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Bronk, HR-adviseur, op telefoonnummer 040-2180530 of per e-mail hr@davincikliniek.com.  Een sollicitatie en motivatie kun je ook aan haar richten.

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 5 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.