Vacature verpleegkundige Rotterdam

join.jpg

Da Vinci Kliniek (www.davincikliniek.nl), met vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Geldrop, Hoogeveen, Rotterdam en Waalwijk is dringend op zoek naar

Verpleegkundige voor Rotterdam niveau 4

30 uur per week (0,75 fte)

Da Vinci Kliniek is een focuskliniek voor wondgenezing en hyperbare geneeskunde. Voor onze vestiging in Rotterdam, zijn wij op zoek naar enthousiaste en ondernemende verpleegkundige, bij voorkeur met enkele jaren relevante werkervaring. Je maakt ook deel uit van een spoeddiensten-team, waardoor je enkele malen per jaar weekenddienst hebt.

De functie
Als verpleegkundige fungeer je als spin in het web voor iedereen die betrokken is bij de zorg en begeleiding van onze patiënten. Je bent 3 dagen per week werkzaam als verpleegkundige voor hyperbare zuurstoftherapie en 1 dag in de week in de wondzorg naast de huidige wondverpleegkundige. Daarnaast bedien je de apparatuur van de drukkamer en verricht je werkzaamheden in de drukkamer. Je neemt actief deel aan het werkoverleg met collega’s en voert intake- en casemanagement gesprekken met patiënten.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde opleiding minimaal verpleegkundige niveau 4, geldige BIG-registratie en je haalt voldoening uit het verder ontwikkelen van jouw kennis en vaardigheden. Je bent deskundig, flexibel en integer. Je beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden. Patiëntgericht, zelfstandig en initiatiefrijk zijn eigenschappen die bij jou passen.

Voor het kunnen uitvoeren van werkzaamheden in de drukkamer dien je met goed gevolg een duik-medische keuring te hebben doorlopen. Dit is voorwaarde voor aanstelling. De keuring zal door ons worden ingepland.

Ben jij die gedreven professional die ons team wil komen versterken? Reageer dan op deze vacature.

Wij zien je sollicitatie graag voor 15 juli 2022 tegemoet.

Arbeidsvoorwaarden
Deze vacature betreft een functie in Rotterdam voor 30 uur per week. In eerste instantie met een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot verlenging. Salaris volgens CAO ZKN schaal 45.

Omdat onze werkdagen i.p. van 8.00-16.00 uur zijn, betreft de vacature vier dagen van 7,5 uur.

Meer informatie of sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen op ma- di-do-vrij, met mevrouw
M. Zuidgeest, vestigingsmanager locatie Rotterdam, op telefoonnummer 010-279 4444

Interesse?

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar: hr@davincikliniek.com.

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 6 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.

BEHANDELINGEN

Amersfoort
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Arnhem
Hyperbare zuurstoftherapie

Geldrop
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Hoogeveen
Hyperbare zuurstoftherapie

Rotterdam
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Waalwijk
Hyperbare zuurstoftherapie