Vervuld vacature verpleegkundige in Hoogeveen

vacature-verpleegkundige.png

Wat zoeken we? We zijn op zoek naar een verpleegkundige voor onze vestiging Hoogeveen voor 30 uur per week.

Daarnaast is het belangrijk dat nieuwe verpleegkundigen met goed gevolg een duik-medische keuring doorlopen: dit is noodzakelijk voor het kunnen uitvoeren van werkzaamheden in de hyperbare kamer. De keuring zal door ons worden ingepland. Ook is overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag en een hepatitis-B vaccinatiebewijs nodig.

Wie ben jij? Je bent een BIG-geregistreerde verpleegkundige, met een brede interesse. Het maakt niet uit of je aan het begin, in het midden of aan het einde van je carrière staat: zo lang je het leuk vindt iets nieuws te leren maken we graag kennis met je.

Misschien ben je een net afgestudeerde verpleegkundige en heb je nog niet besloten wat je in de toekomst wilt doen. Werken voor Da Vinci Kliniek biedt een unieke mogelijkheid om meer over verschillende specialismes te leren. Wij behandelen patiënten met diverse aandoeningen, waarbij een multidisciplinaire aanpak zeer belangrijk is. Ook kun je altijd laagdrempelig overleggen met collega’s: iedereen is bereid mee te denken.

Misschien heb je al kort of lang elders gewerkt, maar ben je op zoek naar een carrière switch of een betere verhouding tussen werk en privé. Met jouw ervaring en expertise kun je bij ons een groot verschil maken! Als je het leuk vindt om extra taken naast je reguliere werkzaamheden op te pakken, zoals het geven van onderwijs aan vakgroepen, dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden.

Wat jouw verhaal ook is: je vindt het leuk om aan de slag te gaan binnen een nieuw vakgebied en houdt ervan wisselende taken uit te voeren. Van het te woord staan en adviseren van patiënten tot het overzien van de dagelijkse (wond-)behandelingen. Van het op druk brengen van de hyperbare kamer, tot het voeren van intake- en exitgesprekken met patiënten. Je voelt je hierbij verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid, en betrekt het hele team hierin. Je ziet dagelijks wat de toegevoegde waarde is van onze behandelingen, en werkt graag samen met anderen om te leren van elkaars kennis en kunde.

Wie zijn wij? Wij zijn Da Vinci Kliniek: een zelfstandig behandelcentrum met vijf vestigingen in Rotterdam, Waalwijk, Geldrop, Amersfoort en Hoogeveen. Wij behandelen patiënten met hyperbare zuurstoftherapie en complexe wondzorg. Dit zijn beide erkende en basis-verzekerde behandelingen, waarmee we patiënten die elders zijn vastgelopen verder kunnen helpen. Voor meer informatie over de kliniek en de behandelingen kun je kijken op www.davincikliniek.nl.

Wat ga je doen? We hebben op dit moment twaalf artsen in dienst, die samen met verpleegkundigen en algemeen medewerkers dagelijks de supervisie hebben over de therapieën. We werken met hechte, kleine teams, en zorgen ook voor vaste intercollegiale overlegmomenten tussen de vestigingen. De patiënt staat bij ons centraal, maar we bieden ook een goede werksfeer met leuke collega’s. Omdat de behandelingen hoofdzakelijk plaatsvinden op werkdagen en tussen kantoortijden, is werken bij Da Vinci Kliniek goed te combineren met een gevuld privéleven.

Als verpleegkundige fungeer je als spin in het web voor iedereen die betrokken is bij de zorg en begeleiding van onze patiënten. Daarnaast bedien je de apparatuur van de drukkamer en verricht je werkzaamheden in de drukkamer. Je neemt actief deel aan het werkoverleg met collega’s en voert intake- en casemanagement gesprekken met patiënten.

Wat bieden we?

  • Onze werkdagen zijn van 08.00 – 16.00 uur (7,5 uur per dag).
  • Het salaris is afhankelijk van je ervaring en kennis en is volgens cao ZKN, schaal 45.
  • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband: bij wederzijds positief beloop hoort een contract voor onbepaalde tijd.
  • Vakantiegeld, verlofdagen, Persoonlijk Levensfasebudget en eindejaarsuitkering conform cao ZKN.
  • Geen avond- of nachtdiensten.
  • Je maakt deel uit van een spoed-dienstenteam, waardoor je enkele malen per jaar weekenddienst hebt.
  • Een aantal verplichte trainingen per jaar voor bijscholing op zaterdag (BHV, techniek en kwaliteitszorg).
  • Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid.
  • Een goede werksfeer met leuke collega’s.

Vragen over de vacature of direct solliciteren? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer A. van den Dolder via 040 – 218 0530 of solliciteer direct door je motivatiebrief en CV te mailen naar hr@davincikliniek.com.

Is het een nieuw concept voor je en weet je nog niet goed wat je kunt verwachten? Via dezelfde wegen ben je ook meer dan welkom om eerst een dag mee te lopen met één van onze collega’s.

Wij zien je sollicitatie graag voor 31 januari a.s. tegemoet.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 5 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.