Vervuld: vacature verpleegkundige Arnhem (30u per week)

vacature-verpleegkundige.png

Da Vinci Kliniek is een focuskliniek voor wondgenezing en hyperbare geneeskunde. Voor onze vestiging Arnhem, zijn wij op zoek naar enthousiaste en ondernemende verpleegkundigen, bij voorkeur met enkele jaren relevante werkervaring.  Je maakt ook deel uit van een spoeddiensten-team, waardoor je enkele malen per jaar weekenddienst hebt.

De functie
Als verpleegkundige fungeer je als spin in het web voor iedereen die betrokken is bij de zorg en begeleiding van onze patiënten. Daarnaast bedien je de apparatuur van de drukkamer en verricht je werkzaamheden in de drukkamer. Je neemt actief deel aan het werkoverleg met collega’s en voert intake- en casemanagement gesprekken met patiënten.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde opleiding minimaal verpleegkundige niveau 4, geldige BIG-registratie en je haalt voldoening uit het verder ontwikkelen van jouw kennis en vaardigheden. Je bent deskundig, flexibel en integer. Je beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden. Patiëntgericht, zelfstandig en initiatiefrijk zijn eigenschappen die bij jou passen.

Voor het kunnen uitvoeren van werkzaamheden in de drukkamer dien je met goed gevolg een duik-medische keuring te hebben doorlopen. Dit is voorwaarde voor aanstelling. De keuring zal door ons worden ingepland.

Ben jij die gedreven professional die ons team wil komen versterken? Reageer dan op deze vacature.

Wij zien je sollicitatie graag voor 1 juni a.s. tegemoet.

Arbeidsvoorwaarden
Deze vacature betreft een functie in Arnhem voor 30 uur per week. In eerste instantie met een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot verlenging. Salaris volgens CAO ZKN schaal 45.

Omdat onze werkdagen i.p. van 8.00-16.00 uur zijn, betreft de vacature vier dagen van 7,5 uur.

Meer informatie of sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen op ma- di-woe-vrij, met mevrouw
Y. Koster op telefoonnummer 026-3559150

Interesse?

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar: hr@davincikliniek.com.

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 5 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.