Vacature Kliniekarts (15-40 uur)

Ben jij een arts met interesse in wondgenezing, radiotherapie, (plastische) chirurgie, kwaliteit-van-leven en/of duikgeneeskunde?
Wil je intensief betrokken zijn bij je patiënten, en ook de tijd hebben ze de zorg te geven die ze verdienen? Wil je elk aspect van het behandeltraject meemaken, maar niet tegen de hectische voorwaarden die in een ziekenhuis worden gesteld? Wil je invloed hebben op de inhoud en omvang van jouw eigen werkzaamheden, en deze zelf uitbouwen met bijvoorbeeld wetenschappelijk onderzoek, contact met verwijzers en/of cursussen binnen en buiten het vakgebied? Zoek dan niet verder!

Da Vinci Kliniek heeft vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Geldrop, Hoogeveen, Rotterdam en Waalwijk en is dringend op zoek naar kliniekartsen hyperbare geneeskunde en wondzorg.

Als kliniekarts heb je de dagelijkse medische eindverantwoordelijkheid voor de voortgang van de hyperbare zuurstoftherapie en wondbehandeling. Dit begint met het stellen van de indicatie en het uitvoeren van een intake, waarbij je patiënten ook keurt op geschiktheid voor behandeling onder overdruk. Je hebt hierbij intensief contact met (potentiële) verwijzers. Daarnaast heb je de dagelijkse supervisie over patiënten die onze behandelingen volgen, en ben je het eerste aanspreekpunt in geval van vragen en/of calamiteiten. Je voert regelmatige controles uit en bewaakt hiermee de voortgang van de genezing. Na het intensieve behandeltraject hou je contact met je patiënten via een follow-up. Op onze locaties waar ook complexe wondzorg plaatsvindt leid je ook minimaal één keer per week een multidisciplinair overleg met onder andere medisch specialisten waar we mee samenwerken.

Naast het medische deel, word je als arts ook getraind om eindverantwoordelijk te zijn voor het technische aspect van de behandeling met hyperbare zuurstoftherapie. Dit betekent dat je zelf in staat zult zijn een sessie op te starten en de hyperbare kamer te bedienen.

Om snel wegwijs te worden in al deze onderdelen word je gedurende 4 tot 6 weken ingewerkt door een collega. Ook hierna heb je altijd de mogelijkheid om te overleggen met collega’s van een andere vestiging, en vindt er eens per maand een artsenvergadering plaats. Verder zijn er een aantal vaste trainingsmomenten in het jaar, waarbij je bijgeschoold wordt wat betreft de huidige stand van wetenschap, techniek en kwaliteitszorg.

Naast deze standaard taken als vestigingsarts zijn er legio mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen. Zo wordt uitvoering van wetenschappelijk onderzoek gestimuleerd en gefaciliteerd, hierover kan tijdens een sollicitatiegesprek meer worden verteld. Ook kun je een waardevolle en leidende bijdrage leveren aan de samenwerking in het regionale zorgveld, door bijvoorbeeld deel te nemen aan multidisciplinaire overleggen, mee te lopen op een poli en/of presentaties te houden over de werking van hyperbare geneeskunde en de effecten. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd!

Ben jij die gedreven professional die wil werken in een innovatief concept met vernieuwende behandelmethodes en een “can do” mentaliteit heeft? Reageer dan op deze vacature.

Wat bieden wij verder:

  • Contracten voor minimaal 15 uur en maximaal 40 uur (=fulltime).
  • Werktijden tussen 08.00 -18.00. Dus uitstekend te combineren met een sociaal leven of nevenactiviteiten.
  • Geen avond of nachtdiensten, slechts enkele weekenddiensten per jaar
  • Intensief patiënten contact, ruim voldoende om BIG-registratie te behouden.
  • Inschaling vindt plaats in schaal FWG 65.

Functie-eisen:

  • Arts met geldige BIG registratie;
  • Bereidheid om in voorkomende gevallen in overleg op andere vestigingen te werken;
  • Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag met betrekking tot patiënten is een vereiste, evenals het met goed gevolg doorlopen van een duikmedische keuring bij indiensttreding.
  • Aantoonbare affiniteit met wondgenezing, radiotherapie, (plastische) chirurgie, kwaliteit-van-leven en/of duiksport of duikgeneeskunde is een pre;

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Bronk, HR-adviseur op 040 – 2180 530 of per e-mail hr@davincikliniek.com, waar je ook je CV en motivatiebrief naartoe kunt sturen.

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 6 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.

BEHANDELINGEN

Amersfoort
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Arnhem
Hyperbare zuurstoftherapie

Geldrop
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Hoogeveen
Hyperbare zuurstoftherapie

Rotterdam
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Waalwijk
Hyperbare zuurstoftherapie