Vacature is vervuld (wondverpleegkundige)

Vacature is vervuld (wondverpleegkundige)

Title:

Description:

Vacature is vervuld (wondverpleegkundige)

Da Vinci Kliniek (www.davincikliniek.nl), met vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Geldrop, Hoogeveen, Rotterdam en Waalwijk zoekt een wondverpleegkundige voor 30 uur per week (0,75 fte)

Wij zijn een focuskliniek voor wondgenezing en hyperbare geneeskunde. Voor onze vestiging in Rotterdam, zoeken wij naar een enthousiaste en ondernemende wondverpleegkundige, bij voorkeur met enkele jaren relevante werkervaring. Je maakt ook deel uit van een spoeddiensten-team, waardoor je enkele malen per jaar weekenddienst hebt.

De functie
Als wondverpleegkundige fungeer je als spin in het web voor iedereen die betrokken is bij de zorg en begeleiding van onze patiënten. Je bent werkzaam in de wondzorg, naast de huidige wondverpleegkundige en als verpleegkundige in het HBO-team. Daarbij bedien je de apparatuur van de drukkamer en verricht je werkzaamheden in de drukkamer. Je neemt actief deel aan het werkoverleg met collega’s en voert intake- en casemanagement gesprekken met patiënten.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4 (minimaal), aangevuld met een afgeronde opleiding tot wondverpleegkundige, een geldige BIG-registratie en je haalt voldoening uit het verder ontwikkelen van jouw kennis en vaardigheden. Je bent deskundig, flexibel en integer. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Patiëntgericht, zelfstandig en initiatiefrijk zijn eigenschappen die bij jou passen.

Voor het kunnen uitvoeren van werkzaamheden in de drukkamer dien je met goed gevolg een duik-medische keuring te hebben doorlopen. Dit is voorwaarde voor aanstelling. De keuring zal door ons worden ingepland.

Ben jij die gedreven professional die ons team wil komen versterken? Reageer dan op deze vacature.

Wij zien je sollicitatie graag voor 1 september 2022 tegemoet.

Arbeidsvoorwaarden
Deze vacature betreft een functie in Rotterdam voor 30 uur per week. In eerste instantie met een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot verlenging. Salaris volgens CAO ZKN schaal 50.

Omdat onze werkdagen i.p. van 8.00-16.00 uur zijn, betreft de vacature vier dagen van 7,5 uur.

Meer informatie of sollicitatie kun je contact opnemen op ma- di-do-vrij, met mevrouw Marielle Zuidgeest, vestigingsmanager locatie Rotterdam, op telefoonnummer 010-279 4444

Interesse? Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar: hr@davincikliniek.com.

Category
Vacatures

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 5 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.