Vestigingsarts (15-40 uur)

Ben jij een arts met interesse in wondgenezing, radiotherapie, (plastische) chirurgie, kwaliteit-van-leven en/of duikgeneeskunde?
Wil je intensief betrokken zijn bij je patiënten, en ook de tijd hebben ze de zorg te geven die ze verdienen? Wil je elk aspect van het behandeltraject meemaken, maar niet tegen de hectische voorwaarden die in een ziekenhuis worden gesteld? Wil je invloed hebben op de inhoud en omvang van jouw eigen werkzaamheden, en deze zelf uitbouwen met bijvoorbeeld wetenschappelijk onderzoek, contact met verwijzers en/of cursussen binnen en buiten het vakgebied? Zoek dan niet verder!

Het Instituut voor Hyperbare Geneeskunde (IvHG) en Da Vinci Kliniek met vestigingen in Rotterdam, Maarssen, Waalwijk, Arnhem, Hoogeveen, Geldrop en Amersfoort, is dringend op zoek naar vestigingsartsen hyperbare geneeskunde en wondzorg.

Als vestigingsarts heb je de dagelijkse medische eindverantwoordelijkheid voor de voortgang van de hyperbare zuurstoftherapie en wondbehandeling. Dit begint met het stellen van de indicatie en het uitvoeren van een intake, waarbij je patiënten ook keurt op geschiktheid voor behandeling onder overdruk. Je hebt hierbij intensief contact met (potentiële) verwijzers. Daarnaast heb je de dagelijkse supervisie over patiënten die de therapie volgen, en ben je het eerste aanspreekpunt in geval van vragen en/of calamiteiten. Je voert regelmatige controles uit en bewaakt hiermee de voortgang van de genezing. Na het intensieve behandeltraject hou je contact met je patiënten via een follow-up. Naast het medische deel, wordt je als arts ook getraind om eindverantwoordelijke te zijn voor het technische aspect van de behandeling. Dit betekent dat je zelf in staat zult zijn een sessie op te starten en de hyperbare kamer te bedienen.

Om snel wegwijs te worden in al deze onderdelen wordt je gedurende 4 tot 6 weken ingewerkt door een collega. Ook hierna heb je altijd de mogelijkheid om te overleggen met collega’s van een andere vestiging, en vindt er eens per maand een artsenvergadering plaats. Verder zijn er een aantal vaste trainingsmomenten in het jaar, waarbij je bijgeschoold wordt wat betreft de huidige stand van wetenschap, techniek en kwaliteitszorg.

Naast deze standaard taken als vestigingsarts zijn er legio mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen. Zo wordt uitvoering van wetenschappelijk onderzoek gestimuleerd en gefaciliteerd, hierover kan tijdens een sollicitatiegesprek meer worden verteld. Ook kun je een waardevolle en leidende bijdrage leveren aan de samenwerking in het regionale zorgveld, door bijvoorbeeld deel te nemen aan multidisciplinaire overleggen, mee te lopen op een poli en/of presentaties te houden over de werking van hyperbare geneeskunde en de effecten. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd!

Ben jij die gedreven professional die wil werken in een innovatief concept met vernieuwende behandelmethodes en een “can do” mentaliteit heeft? Reageer dan op deze vacature.

Wat bieden wij verder:

  • Contracten voor minimaal 15 uur en maximaal 40 uur (=fulltime).
  • Werktijden tussen 08.00 -18.00. Dus uitstekend te combineren met een sociaal leven of nevenactiviteiten.
  • Geen avond of nachtdiensten, alleen telefonische bereikbaarheid tijdens weekenddiensten.
  • Intensief patiënten contact, ruim voldoende om BIG-registratie te behouden.
  • Vanaf 2019 volgen wij de CAO voor Zelfstandigen Klinieken, waarbij inschaling plaatsvindt in schaal FWG 65.

Functie-eisen:

  • Arts met geldige BIG registratie;
  • Bereidheid om in voorkomende gevallen in overleg op andere vestigingen te werken;
  • Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag met betrekking tot patiënten is een vereiste, evenals het met goed gevolg doorlopen van een duikmedische keuring bij indiensttreding.
  • Aantoonbare affiniteit met wondgenezing, radiotherapie, (plastische) chirurgie, kwaliteit-van-leven en/of duiksport of duikgeneeskunde is een pre;

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Secretariaat van het IvHGop telefoon 010-2794448  of per email op secretariaat@ivhg.nl, waar je ook je CV en motivatiebrief naartoe kunt sturen.

Sinds mei 2018 is het Instituut voor Hyperbare geneeskunde samengegaan met de Da Vinci Kliniek.

Category
Vacatures

CONTACTGEGEVENS

Da Vinci Kliniek
T. 040-2180530
F. 040-2180539
E. info@davincikliniek.nl

Locatie Geldrop
Nieuwendijk 49
5664 HB Geldrop

Locatie Amersfoort
Meander Da Vinci
Maatweg 3
3813 TZ Amersfoort

Volg route Foyer 6 voor Meander Da Vinci.

OPENINGSTIJDEN

Kliniek
maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur

De hyperbare zuurstofbehandeling
08.15 – 10.05 uur
10.45 – 12.35 uur
13.15 – 15.05 uur

U dient 15 minuten van te voren aanwezig te zijn in de kliniek.

Route
Klik hier voor de route naar onze kliniek in Geldrop.

Klik hier voor de route naar onze Meander Da Vinci kliniek in Amersfoort.