Verpleegkundige (26,5 uur pw.) Rotterdam

Verpleegkundige locatie Rotterdam (26,5 uur)

Da Vinci Kliniek (www.davincikliniek.nl), met vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Geldrop, Hoogeveen, Rotterdam en Waalwijk is dringend op zoek naar een:

 Verpleegkundige locatie Rotterdam

Da Vinci Kliniek is een focuskliniek voor wondgenezing en hyperbare geneeskunde. Voor onze vestiging Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende collega ter uitbreiding van ons team. Op deze locatie kennen we werkdagen van 7,5 uur per dag en geen avonddiensten. Je maakt ook deel uit van een spoeddiensten-team, waardoor je een paar keer per jaar weekenddienst hebt.

 De functie
Als verpleegkundige verricht je verpleegkundige handelingen, en ben je nauw betrokken bij de zorg en behandeling van patiënten. Begeleid je patiënten vanaf verwijzing tot ontslag en vind je het belangrijk om persoonlijk contact met de patiënten op te bouwen. Je geeft voorlichting aan patiënten en betrokkenen. Daarnaast bedien je apparatuur en worden er ook werkzaamheden verricht in de drukkamer. Je neemt actief deel aan het werkoverleg met collega’s en voert intake- en controle gesprekken met patiënten.

 Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding verpleegkundige niveau 4, geldige BIG-registratie en een VOG NP.
  • Je bent deskundig, flexibel en integer.
  • Je beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je bent patiëntgericht, zelfstandig en initiatiefrijk.

Voor het kunnen uitvoeren van werkzaamheden in de drukkamer dien je met goed gevolg een duik-medische keuring te hebben doorlopen. Dit is voorwaardelijk voor aanstelling. De keuring wordt door ons geregeld.

Wat bieden wij jou?
Deze vacature betreft een functie in Rotterdam voor 26,5 uur per week. In eerste instantie met een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is volgens cao ZKN, FWG 45 (€2558 – €3666). Daarnaast bieden we een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering.

 Enthousiast?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariëlle Zuidgeest, vestigingsmanager locatie Rotterdam. Zij is bereikbaar op ma-di-do-vrij op telefoonnummer 010 – 279 44 44. Een sollicitatiebrief en CV kun je ook aan haar richten.

 

Ben jij die gedreven professional die wil werken in een innovatief concept en heb jij een ‘can do’ mentaliteit? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Deze kun je mailen naar hr@davincikliniek.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Category
Vacatures

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 6 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.

BEHANDELINGEN

Amersfoort
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Arnhem
Hyperbare zuurstoftherapie

Geldrop
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Hoogeveen
Hyperbare zuurstoftherapie

Rotterdam
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Waalwijk
Hyperbare zuurstoftherapie