Verpleegkundige (26,5 uur pw.) Rotterdam

 

Da Vinci Kliniek (www.davincikliniek.nl), met vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Geldrop, Hoogeveen, Rotterdam en Waalwijk is dringend op zoek naar een:

Verpleegkundige min. niveau 4

26,5 uur per week Rotterdam

Da Vinci Kliniek is een focuskliniek voor wondgenezing en hyperbare geneeskunde. Voor onze vestiging Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende collega ter uitbreiding van ons team. Op deze locatie kennen we werkdagen van 7,5 uur per dag, geen avonddiensten. Je maakt ook deel uit van een spoeddiensten-team, waardoor je enkele malen per jaar weekenddienst hebt.

De functie
Als verpleegkundige verricht je verpleegkundige handelingen, ben je nauw betrokken bij de zorg en behandeling van patiënten. Begeleid je patiënten vanaf verwijzing tot ontslag en vind je het belangrijk om persoonlijk contact met de patiënten op te bouwen. Je geeft voorlichting aan patiënten en betrokkenen. Daarnaast bedien je apparatuur en worden er ook werkzaamheden verricht in de drukkamer. Je neemt actief deel aan het werkoverleg met collega’s en voert intake- en controle gesprekken met patiënten.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding verpleegkundige niveau 4, geldige BIG-registratie, een VOG NP en je haalt voldoening uit het verder ontwikkelen van jouw kennis en vaardigheden. Je bent deskundig, flexibel en integer. Je beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden. Patiëntgericht, zelfstandig en initiatiefrijk zijn eigenschappen die bij jou passen.

Voor het kunnen uitvoeren van werkzaamheden in de drukkamer dien je met goed gevolg een duik-medische keuring te hebben doorlopen. Dit is voorwaardelijk voor aanstelling. De keuring zal door ons worden ingepland.

Ben jij die gedreven professional die wil werken in een innovatief concept en heb jij een ‘can do’ mentaliteit? Dan zien wij je sollicitatie graag voor 14 april tegemoet!

Arbeidsvoorwaarden
Deze vacature betreft een functie in Rotterdam voor 26,5 uur per week met in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot verlenging. Salaris volgens  CAO ZKN, schaal 45. Daarnaast bieden we een goede pensioensregeling en eindejaarsuitkering.

 Meer informatie of sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariëlle Zuidgeest, vestigingsmanager locatie Rotterdam.  Zij is bereikbaar op ma-di-do-vrijdag op telefoonnummer 010 – 279 44 44 of per e-mail hr@davincikliniek.com. Een sollicitatie en motivatie kun je ook aan haar richten.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Vacatures

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 6 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.

BEHANDELINGEN

Amersfoort
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Arnhem
Hyperbare zuurstoftherapie

Geldrop
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Hoogeveen
Hyperbare zuurstoftherapie

Rotterdam
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Waalwijk
Hyperbare zuurstoftherapie