Vacatures algemeen medewerker voor locaties Waalwijk en Arnhem zijn vervuld!

Da Vinci Kliniek (www.davincikliniek.nl), met vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Geldrop, Hoogeveen, Rotterdam en Waalwijk is dringend op zoek naar:

Algemeen medewerkers voor de vestiging Waalwijk voor 30 uur per week en Arnhem voor 22,5 uur per week (dagdiensten)

Da Vinci Kliniek is een focuskliniek voor wondgenezing en hyperbare geneeskunde. Voor onze vestigingen in Waalwijk en Arnhem zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende collega voor het hyperbare team. Je maakt ook deel uit van een spoeddiensten-team, waardoor je enkele malen per jaar weekenddienst hebt.

De functie
Als algemeen medewerker begeleid je patiënten vanaf verwijzing tot ontslag en vind je het belangrijk om persoonlijk contact met de patiënten op te bouwen. Je geeft voorlichting aan patiënten en betrokkenen. Daarnaast verricht je, indien nodig, verzorgende handelingen. Dit houdt in dat er ook werkzaamheden worden verricht in de drukkamer. Naast verzorgende en begeleidende taken ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de patiënten die zich in de drukkamer bevinden.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde opleiding verzorgende niveau 3 en vindt voldoening in het verder ontwikkelen van jouw kennis en kunde. Tevens kun je een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen en ben je ingeënt tegen Hep.B. Je bent deskundig, flexibel en integer. Je bezit communicatieve en sociale vaardigheden. Patiëntgericht, zelfstandig en initiatiefrijk zijn eigenschappen die bij jou passen.

Voor het kunnen uitvoeren van werkzaamheden in de drukkamer dien je met goed gevolg een duik-medische keuring te doorlopen. Dit is voorwaarde voor aanstelling. De keuring zal door ons worden ingepland.

Zie jij jezelf terug in deze functie? Dan zien wij je sollicitatie graag voor 1 juni a.s. tegemoet.

Arbeidsvoorwaarden
Deze vacature betreft een functie voor circa 22,5 – 30 uur per week met in eerste instantie een tijdelijke aanstelling. Salaris volgens CAO ZKN (FWG 35).

Meer informatie of sollicitatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: de heer G. van den Corput op telefoonnummer 0416-347500 (di/wo/do) voor de vestiging Waalwijk of mevrouw Y. Koster op telefoonnummer 026 – 3559150 (ma/di/wo/vrij) voor de vestiging Arnhem

Interesse?
Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar: hr@davincikliniek.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Category
Vacatures

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 5 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.