Vacature is vervuld (wondverpleegkundige)

Vacature is vervuld (wondverpleegkundige)

Title:

Description:

Vacature is vervuld (wondverpleegkundige)

Da Vinci Kliniek (www.davincikliniek.nl) zoekt een Wondverpleegkundige voor 16 – 24 uur per week (0,4 – 0,6 fte) voor vestiging Geldrop

Wij zijn een focuskliniek voor wondgenezing en hyperbare geneeskunde. We zijn een jong en enthousiast team en werken samen aan zo min mogelijk leed voor patiënten met een complexe wond. De onderliggende problematiek van wonden met een complexe genezing is divers waardoor het werk afwisselend en uitdagend blijft. Wij gaan opnieuw op zoek naar de oorzaak en zien een uitdaging wanneer een ander er niet meer uitkomt. Wij werken samen met de patiënt aan een voorspoedige genezing. Daarnaast richten we ons op innovatieve behandelingen om het verschil te kunnen maken.

De functie
Als wondverpleegkundige fungeer je als spin in het web voor iedereen die betrokken is bij de zorg en begeleid je onze patiënten. Als wondverpleegkundige bepaal je het beleid en voer je complexe wondzorg uit (waaronder scherp debridement). Je ziet patiënten 2x in de week in de kliniek waardoor je ze goed kunt opvolgen en een band met ze kunt opbouwen. In voorkomende situaties voer je een voorlichtingsgesprek met patiënt en eventueel familie of andere zorgverleners. Je werkt samen met wondconsulenten, kliniekartsen en een verpleegkundig specialist welke naast jou een behandelkamer draaien, hierdoor kun je altijd sparren of om advies vragen. Het is een team effort! Als wondverpleegkundige houd je het wondbehandelplan up to date herken je bevorderende en belemmerende factoren in de wondzorg en onderneem je actie bij acute of onverwachte verslechtering van de wond. Je neemt actief deel aan het werkoverleg met collega’s en voert samen met een arts of VS intakegesprekken met patiënten. Je bent 2 – 3 dagen per week binnen polikliniek uren werkzaam als wondverpleegkundige in de wondzorg. Daarnaast heb je via een rouleer schema telefonisch bereikbaarheidsdienst buiten kantooruren. Bij Da Vinci Kliniek werken we als een groot team, een deel van onze collega’s werken in Rotterdam en Amersfoort, indien nodig draai je ook op een andere vestging mee.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4 (minimaal), aangevuld met een afgeronde opleiding tot wondverpleegkundige, een geldige BIG-registratie, VOG-NP, een rijbewijs en je haalt voldoening uit het verder ontwikkelen van jouw kennis en vaardigheden. Je bent vaardig in voorbehouden handelingen zoals scherp debridement en compressietherapie en staat ervoor open om andere technieken binnen de wondzorg te leren. Je hebt minimaal één jaar werk ervaring als wondverpleegkundige. Je hebt een analytisch vermogen, je bent flexibel en integer. Je vindt het leuk om creatief aan het werk te gaan en oplossingen te bedenken. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Oplettend en nauwkeurig, doorzetter, patiëntgericht, zelfstandig en initiatiefrijk zijn eigenschappen die bij jou passen. Je vindt het niet erg om af en toe op een andere vestiging bij te springen, zoals in Amersfoort of Rotterdam.

Ben jij die gedreven professional die ons team wil komen versterken? Reageer dan op deze vacature.
Wij zien je sollicitatie graag voor 16 september 2022 tegemoet.

Arbeidsvoorwaarden
Deze vacature betreft een functie in Geldrop voor minimaal 16 en maximaal 24 uur per week. In eerste instantie met een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot verlenging. Salaris volgens CAO ZKN schaal 50.

De werkdagen zijn van 08.00 – 17.00 uur van maandag t/m vrijdag. Op woensdag vindt er vooralsnog geen wondzorg plaats.

Meer informatie of sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Alex van den Dolder, vestigingsmanager locatie Geldrop, op telefoonnummer 040 – 218 0530.

Interesse?

Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar: hr@davincikliniek.com.

 

Category
Vacatures

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 5 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.