Vacatures zijn vervuld (verpleegkundigen Regio Zuid)

Vacatures zijn vervuld (verpleegkundigen Regio Zuid)

Title:

Description:

Vacatures zijn vervuld (verpleegkundigen Regio Zuid)

In onze vestigingen in Geldrop en Waalwijk hebben wij een vacature voor een verpleegkundige niveau 4 voor  resp. 32 en 22,5 u per week.

Wij zoeken een enthousiaste en ondernemende verpleegkundige, bij voorkeur met enkele jaren relevante werkervaring. Je maakt ook deel uit van een spoeddiensten-team, waardoor je enkele malen per jaar weekenddienst hebt.

De functie
Als verpleegkundige fungeer je als spin in het web voor iedereen die betrokken is bij de zorg en begeleiding van onze patiënten. Daarnaast bedien je de apparatuur van de drukkamer en verricht je werkzaamheden in de drukkamer. Je neemt actief deel aan het werkoverleg met collega’s en voert intake- en casemanagementgesprekken met patiënten.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde opleiding minimaal verpleegkundige niveau 4, geldige BIG-registratie en je haalt voldoening uit het verder ontwikkelen van jouw kennis en vaardigheden. Je bent deskundig, flexibel en integer. Je beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden. Patiëntgericht, zelfstandig en initiatiefrijk zijn eigenschappen die bij jou passen.

Voor het kunnen uitvoeren van werkzaamheden in de drukkamer dien je met goed gevolg een duik-medische keuring te hebben doorlopen. Dit is voorwaarde voor aanstelling. De keuring zal door ons worden ingepland.

Ben jij die gedreven professional die ons team wil komen versterken? Reageer dan op deze vacature.

Wij zien je sollicitatie graag voor 10 april a.s. tegemoet.

Arbeidsvoorwaarden
Deze vacature betreft een functie in Geldrop voor 32 en in Waalwijk voor 22,5 uur per week. In eerste instantie met een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot verlenging. Salaris volgens CAO ZKN schaal 45.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer A. van den Dolder op telefoonnummer 040 – 218 0530 of solliciteer direct door je motivatiebrief en CV te sturen naar a.vandendolder@davincikliniek.com

Category
Vacatures

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 5 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.