Algemeen medewerker Arnhem (20 uur)

Da Vinci Kliniek (www.davincikliniek.nl), met vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Geldrop, Hoogeveen, Rotterdam en Waalwijk is dringend op zoek naar een:

Algemeen medewerker Arnhem (20 uur)

Da Vinci Kliniek is een focuskliniek voor wondgenezing en hyperbare geneeskunde. Voor onze vestiging Arnhem zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende collega. Je draait hier werkdagen van 10 uur. Je maakt ook deel uit van een spoeddiensten-team, waardoor je enkele malen per jaar weekenddienst hebt.

De functie
Als algemeen medewerker begeleid je patiënten vanaf verwijzing tot ontslag en vind je het belangrijk om persoonlijk contact met de patiënten op te bouwen. Je geeft (groeps)voorlichting aan patiënten en betrokkenen. Daarnaast verricht je, indien nodig, verzorgende handelingen. Dit houdt in dat er ook werkzaamheden worden verricht in de drukkamer. Naast verzorgende en begeleidende taken ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de patiënten die zich in de drukkamer bevinden.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde opleiding verzorgende niveau 3, geldige BIG-registratie en je haalt voldoening uit het verder ontwikkelen van jouw kennis en vaardigheden. Je bent deskundig, flexibel en integer. Je beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden. Patiëntgericht, zelfstandig en initiatiefrijk zijn eigenschappen die bij jou passen.

Voor het kunnen uitvoeren van werkzaamheden in de drukkamer dien je met goed gevolg een duik-medische keuring te hebben doorlopen. Dit is voorwaarde voor aanstelling. De keuring zal door ons worden ingepland. 

Zie jij jezelf hierin terug? Dan zien wij je sollicitatie graag voor 22 maart tegemoet! De eerste sollicitatiegesprekken vinden online plaats op 24 maart.

Arbeidsvoorwaarden
Deze vacature betreft een functie in Arnhem voor 20 uur per week. In eerste instantie met een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot verlenging. Salaris conform CAO ZKN (FWG 35). Daarnaast bieden we een goede pensioensregeling en eindejaarsuitkering.

Meer informatie of sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne Koster, vestigingsmanager locatie Arnhem, op telefoonnummer 026-3559150 of per e-mail hr@davincikliniek.com.  Een sollicitatie en motivatie kun je ook aan haar richten.

Category
Vacatures

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 6 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.

BEHANDELINGEN

Amersfoort
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Arnhem
Hyperbare zuurstoftherapie

Geldrop
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Hoogeveen
Hyperbare zuurstoftherapie

Rotterdam
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Waalwijk
Hyperbare zuurstoftherapie