Overnamegesprekken tussen Mediq en Da Vinci Kliniek

 

Overnamegesprekken tussen Mediq, Da Vinci Kliniek en Eurocept Homecare

Eurocept Groep voert vergevorderde gesprekken met Mediq om Da Vinci Kliniek en Eurocept Homecare aan Mediq te verkopen. De overname is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde instanties en wordt naar verwachting de komende maanden afgerond.

Peter Nijhuis, Algemeen Directeur van Da Vinci Kliniek: “Beide organisaties vinden elkaar in het verbeteren van kwaliteit van leven van patiënten. Ik zie vele kansen om gezamenlijk de zorg in de ketens te verbeteren. Da Vinci Kliniek heeft de afgelopen jaren een sterke basis gelegd om te groeien. Met de overname door Mediq zie ik kansen om deze basis versneld uit te bouwen en medisch specialistische zorg beter bereikbaar te maken buiten de muren van een ziekenhuis. ”

Arjen Linders, algemeen directeur Mediq Benelux: “Dit is een uitstekende match met waar we het bij Mediq allemaal voor doen: mensen met een kwetsbare gezondheid helpen het beste uit hun leven te halen en er voor hen zijn als ze ons nodig hebben. Diezelfde drijfveer zien we bij de mensen van Eurocept Homecare en Da Vinci Kliniek.”

Da Vinci Kliniek, Eurocept Homecare en Mediq kijken uit naar het moment dat we officieel samengaan en zullen de integratie goed voorbereiden. Tot het zover is, blijven we als aparte bedrijven functioneren.

Lees hier het persbericht https://mediq.nl/nieuws/2020/overnameplannen-benelux

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 6 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.

BEHANDELINGEN

Amersfoort
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Arnhem
Hyperbare zuurstoftherapie

Geldrop
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Hoogeveen
Hyperbare zuurstoftherapie

Rotterdam
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Waalwijk
Hyperbare zuurstoftherapie