Nieuwe naam: Eurocept Clinics

Overgang-DaVinci-Eurocept_4x3-1200x900.jpg

What’s in a name?

Waarmee we maar willen zeggen: onze naam verandert van Da Vinci Kliniek naar Eurocept Clinics, maar verder verandert er niks.

Onze mensen, onze behandelmethodes, de omgang met onze patiënten; alles blijft zoals u dat van ons gewend bent. Ons adres blijft hetzelfde, ons telefoonnummer ook. Waarom dan toch een andere naam?

Simpel. Da Vinci Kliniek was al een tijdje onderdeel van de Eurocept Groep. Die groep voert nu een duidelijke en consistente huisstijl en naamgeving door voor alle bedrijven die bij de groep horen. Zodoende krijgen wij een mooi,
nieuw jasje, maar verder blijft alles hetzelfde.

U kunt nog steeds bij ons terecht voor de volgende behandelingen: hyperbare zuurstoftherapie en wondzorg.

Verwijzen naar Eurocept Clinics?

Dit is waarom:
100% focus: We hebben ons volledig gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met complexe wonden en/of late bestralingsschade.
Samenwerking in zorgketen: We werken intensief samen met andere professionals in de zorgketen van de patiënt. Door goede onderlinge afspraken en communicatie over de behandeling behalen we samen het best mogelijke resultaat.
Mutidisciplinaire aanpak: Chirurgen, wondconsulenten en vepleegkundigen met diverse specialismes werken nauw samen voor een optimaal behandelresultaat.
Continu verbeteren: Het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en het introduceren van innovatieve behandelmethoden en processen helpen ons om de behandelresultaten verder te verbeteren.
Persoonlijke aandacht: Kwaliteit van leven is het allerbelangrijkst. Daarom bieden we elke patiënt persoonlijke aandacht en een maatwerk behandelplan.

eurocept-clinics.nl

Overgang Da Vinci Kliniek naar Eurocept Clinics

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 5 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.