Vacature is vervuld (operator/attendant )

vacature.jpg

Da Vinci Kliniek (www.davincikliniek.nl) met vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Geldrop, Hoogeveen, Rotterdam en Waalwijk is dringend op zoek naar een:  Operator/attendant voor Amersfoort voor 22,5 uur per week

Da Vinci Kliniek is een focuskliniek voor wondgenezing en hyperbare geneeskunde. Voor onze vestiging Amersfoort zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ondernemende collega voor het hyperbare team. Je maakt ook deel uit van een spoeddiensten-team, waardoor je enkele malen per jaar weekenddienst hebt.

De functie
Als operator/attendant bedien je de hyperbare kamer en begeleid je patiënten vanaf verwijzing tot ontslag. Je vindt het belangrijk om persoonlijk contact met de patiënten op te bouwen. Je geeft voorlichting aan patiënten en betrokkenen. Daarnaast verricht je, indien nodig, verzorgende handelingen. Dit houdt in dat er ook werkzaamheden worden verricht in de drukkamer. Naast verzorgende en begeleidende taken ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de patiënten die zich in de drukkamer bevinden.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde opleiding verzorgende niveau 3 en vindt voldoening in het verder ontwikkelen van jouw kennis en kunde. Je hebt interesse in de werking en (klein) onderhoud van technische apparatuur. Tevens kun je een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen en ben je ingeënt tegen Hepatitis B (of bereid je te laten inenten). Je bent deskundig, flexibel en integer. Je bezit communicatieve en sociale vaardigheden. Patiëntgericht, zelfstandig en initiatiefrijk zijn eigenschappen die bij jou passen.

Voor het kunnen uitvoeren van werkzaamheden in de drukkamer dien je met goed gevolg een duik-medische keuring te doorlopen. Dit is voorwaarde voor aanstelling. De keuring zal door ons worden ingepland.

Zie jij jezelf terug in deze functie? Dan zien wij je sollicitatie graag voor 1 december tegemoet.

Arbeidsvoorwaarden.

Deze vacature betreft een functie voor circa 22,5 uur per week met in eerste instantie een tijdelijke aanstelling. Salaris volgens cao-ZKN (FWG 35).

Meer informatie of sollicitatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer A. van den Dolder op telefoonnummer 040 – 2180530.

Interesse?

Je motivatiebrief en CV kan je sturen naar: hr@davincikliniek.com.

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 6 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.