WELKOM BIJ
DA VINCI KLINIEK

Klinieken voor complexe wondgenezing en hyperbare zuurstoftherapie
STEL UW VRAAG


OVER ONS

Da Vinci Kliniek biedt een uniek zorgconcept en is specialist in het behandelen van patiënten met complexe wonden en patiënten met klachten na bestraling.

Wij begrijpen dat het hebben van een wond of klachten na bestraling een grote impact heeft op uw leven. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en het inzetten van een behandeling die past bij uw zorgvraag.
Ons doel is om uw kwaliteit van leven te verbeteren door uw complexe wonden te genezen of uw klachten na bestraling te verhelpen. Dit bereiken wij door innovatieve wondbehandelingen en hyperbare zuurstoftherapie in te zetten met aantoonbare resultaten.

ONZE KLINIEKEN

De Da Vinci Kliniek heeft 6 vestigingen:
Amersfoort: Complexe wondzorg & hyperbare zuurstoftherapie

Arnhem: Hyperbare zuurstoftherapie

Geldrop: Complexe wondzorg & hyperbare zuurstoftherapie

Hoogeveen: Hyperbare zuurstoftherapie

Rotterdam: Complexe wondzorg & hyperbare zuurstoftherapie

Waalwijk: Hyperbare zuurstoftherapie

WAAROM KIEZEN VOOR DA VINCI KLINIEK?

De Da Vinci Kliniek heeft zich volledig gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met complexe wonden of late bestralingsschade. Onze artsen, wondconsulenten en verpleegkundigen zijn experts op dit vakgebied en bieden u de behandeling die nodig is om u snel te genezen en de kwaliteit van uw leven te verbeteren.

SAMENWERKING

We werken samen met andere zorgprofessionals in de keten voor wondzorg en late bestralingsschade. Door goede onderlinge afspraken en communicatie over de benodigde zorg kunnen wij onze patiënten het optimale behandelresultaat garanderen.


SPECIALISTISCHE KENNIS

U wordt behandeld door experts op het gebied van complexe wondgenezing en late bestralingsschade. Wij zetten onze jarenlange ervaring in om u de juiste behandeling en het optimale behandelresultaat te bieden.

INNOVATIE

Het is ons doel om een bijdrage te leveren aan innovatie in wondgenezing. Dit betekent dat wij actief zoeken naar behandelingen die een positieve bijdrage leveren aan de behandelduur, het resultaat en de kwaliteit van leven van onze patiënten.


SNEL GEHOLPEN

U kunt bij ons snel terecht voor zowel uw eerste intake als de behandeling.

U STAAT CENTRAAL

Wij doen er alles aan om te zorgen dat u de tijd die u bij ons in zorg bent positief ervaart.
Wij weten dat het zorgtraject voor u al zwaar genoeg is en stellen dan ook alles in het werk om uw tijd bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.


WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

Wij vinden het van groot belang om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek met als doel om met behulp van de resultaten innovatieve behandelmethoden en technieken te ontwikkelen.

Specialist in de behandeling van complexe wonden en bestralingsklachten

Da Vinci Kliniek biedt een uniek zorgconcept en is specialist in het behandelen van patiënten met complexe wonden en patiënten met klachten na bestraling.

Wij begrijpen dat het hebben van een wond of klachten na bestraling een grote impact heeft op uw leven. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en het inzetten van een behandeling die past bij uw zorgvraag.
Ons doel is om uw kwaliteit van leven te verbeteren door uw complexe wonden te genezen of uw klachten na bestraling te verhelpen. Dit bereiken wij door innovatieve wondbehandelingen en hyperbare zuurstoftherapie in te zetten met aantoonbare resultaten. Dit doen wij vanuit onze zes vestigingen in Nederland.

Onze medisch specialisten, wondconsulenten en verpleegkundigen hebben zich volledig gespecialiseerd in het genezen van complexe wonden en het behandelen van late bestralingsschade. Door de jarenlange ervaring die wij hebben te combineren met unieke en innovatieve behandelmethoden kunnen we u de beste behandeling bieden.

Onze behandelingen zetten het lichaam aan tot herstel of vervanging van beschadigde cellen en weefsel. Deze behandelingen zijn gericht op het ondersteunen en activeren van genezingsprocessen. Het resultaat is dat 79% van de wonden door ons gesloten wordt en 75% van de patiënten met bestralingsschade geen of aanzienlijk minder klachten ervaart na de behandeling.

We hechten grote waarde aan een persoonlijke benadering omdat we begrijpen dat het hebben van een wond of klachten na bestraling een grote impact heeft op uw kwaliteit van leven. We vinden het belangrijk om u goed te informeren en betrekken bij uw behandeling en de nazorg. Ook werken we samen met uw verwijzer en/of thuiszorgorganisatie. Het is onze ervaring dat we op deze manier de beste behandelresultaten bereiken.wondgenezing wondzorg chronische wond hyperbaar da Vinci

WERKEN BIJ

Wil je werken bij Da Vinci Kliniek?
Bekijk onze vacatures en reageer direct.


VACATURES

CLIËNTENRAAD

Het doel van de cliëntenraad is om binnen het kader van de doelstellingen van de kliniek de belangen van de patiënten te behartigen. De cliëntenraad zet zich in om de participatie, medezeggenschap en belangenbehartiging van patiënten te bevorderen.
Hierdoor worden de patiënten zoveel mogelijk betrokken bij de gang van zaken tijdens de behandeling in de kliniek. Voor onze cliëntenraad zijn wij op zoek naar nieuwe leden. Meer informatie leest u in onderstaande vacature.


reglement cliëntenraadleden gezocht cliëntenraad

KLACHTENBEMIDDELING

Bent u ontevreden of heeft u een klacht?
Alle medewerkers van Da Vinci Kliniek zetten zich in om goede zorg te verlenen.
Toch kan het gebeuren dat u niet helemaal tevreden bent. Indien dit het geval is, kunt u dit het beste direct bespreken met de medewerker die dit betreft of met de kliniekarts.

Bespreken met de klachtenfunctionaris
Wilt u zelf niet het gesprek aangaan of leverde het gesprek niet het gewenste resultaat op, dan kunt u een vertrouwelijk gesprek voeren met de klachtenfunctionaris.


De klachtencommissie
Als u een objectief oordeel over de gegrondheid van uw klacht wenst, kunt u een klacht indienen bij de klachtencommissie van de kliniek. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klachtenfunctionaris Angelique Ymker op het e-mailadres klacht@davincikliniek.nl.

U kunt een klacht indienen via:

E-mail: klacht@davincikliniek.nl
Post: Da Vinci Kliniek, t.a.v. Klachtenfunctionaris Angelique Ymker, Nieuwendijk 49, 5664 HB Geldrop


DOWNLOAD

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 6 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.

BEHANDELINGEN

Amersfoort
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Arnhem
Hyperbare zuurstoftherapie

Geldrop
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Hoogeveen
Hyperbare zuurstoftherapie

Rotterdam
Hyperbare zuurstoftherapie
Complexe wondgenezing

Waalwijk
Hyperbare zuurstoftherapie