Corona maatregelen grotendeels losgelaten

coronavirus1-1200x379.jpeg

Sinds vorige week hebben wij ook in onze klinieken een groot deel van de Corona maatregelen kunnen loslaten. Hieronder een kort overzicht van een aantal punten die nog wel voor u belangrijk zijn:

  • De 1,5 meter afstand houden is NIET meer nodig. Patiënten mogen weer een begeleider meenemen, ook al is dit niet strikt noodzakelijk. We hanteren nog wel een aantal basisregels, geen handen schudden, niezen in de elleboog en goede handhygiëne.
  • Het dragen van een mondneusmasker in de openbare ruimte, wachtkamers en spreekkamers voor bezoekers is NIET meer nodig. Let op, hier kunnen afhankelijk van de loctie kleine verschillen in zitten. Aangezien wij met een aantal van onze vestigingen in een ziekenhuis zitten.
  • In de volgende situatie wordt u wel verzocht een mondneusmasker te dragen; als er sprake is van patiëntencontact binnen 1,5 meter. Er blijven masker beschikbaar in de klinieken
  • In de volgende gevallen blijft u thuis en/of neemt u contact op de kliniek; heeft u klachten (verkouden, niezen, hoesten, koorst, kortademig) en een positieve zelftest, dan blijft u thuis. Heeft u klachten en een negatieve zelftest, neem dan contact op met de kliniek voor overleg met de kliniekarts.

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op met ons servicebureau 040-218 0530

VESTIGINGEN

Da Vinci Kliniek heeft 6 vestigingen in Nederland.

Bekijk hier onze vestigingen en de contactgegevens per vestiging.